5 oktober
Nu har jag varit här i två hela månader, det är inte klokt hur snabbt tiden går och det känns som om att veckorna bara springer iväg. Idag hade vi familjefrukost med bacon, french toast och frukt, var väldigt mumsigt. Snart ska jag iväg och klippa mig, är lite nervös för har alltid klippt mig hos samma person i flera år och hon vet exakt hur jag vill ha det. Men det hade blivit ett väldigt dyrt frisörbesök om jag skulle flyga hem till Sverige för att klippa mig. Sen blir det jobb några timmar för föräldrarna ska ut och äta. Efter jag slutat idag ska jag nog träffa Nicole för träffade ingen igår så känner att jag måste hitta på något ikväll. Men imorgon ska jag till six flags med ett gäng au pairer, ska bli super kul och vädret ser ut att bli helt perfekt! Six flags är en jättestor äventyrspark med något av de läskigaste bergochdalbanorna jag någonsin har sett, så jag får se hur mycket jag kommer våga att åka där.
Igår var det som sagt kanelbullensdag, så när jag slutade jobba vid åtta började jag mitt kanelbullsbak. Jag måste ju föra traditionerna vidare till staterna, och jag kan säga att det uppskattades. Doften av nybakade kanelbullar är nästan oslagbar och lukten påminner mig om Sverige och mamma. När jag degen hade jäst färdigt för första omgången och jag skulle kavla ut den, visade det sig att de inte ägde en kavel. Jaha tänkte jag, vad ska jag nu göra? Så fick improvisera, tog ett långt ljus och virrade foliepapper och plast runt ljuset och det funkade faktiskt alldelse utmärkt.

Min hemmagjorda kavel

Äntligen färdiga efter nästan tre timmar i köket, hiitade tyvärr inget pärlsocker så tog skivad mandel istället


Ser verkligen jätte goda ut! Kul att du bjuder på lite svenska smaker😃
Trackback